SOF_Eva_740x135px

Sound of Freedom

Vanaf 26 oktober is de spraakmakende film en blockbuster Sound of Freedom in alle Nederlandse bioscopen te zien. De film was deze zomer een enorm succes in Amerika en versloeg zelfs populaire films als Mission Impossible en Indiana Jones. Sound of Freedom van regisseur Alejandro Monteverde is gebaseerd op waargebeurde reddingsacties van kinderen uit kinderhandel en seksuele uitbuiting.

Hoofdrollen worden gespeeld door Jim Caviezel (bekend van The Passion of the Christ), Bill Camp en Mira Sorvino (winnares van een Oscar voor haar rol in Mighty Aphrodite). De film is geproduceerd door Angel Studios, bekend van grote christelijke titels als His Only Son en The Chosen. Sound of Freedom wordt in Nederland uitgebracht door Dutch Filmworks in samenwerking met NEEMA Media.

Helaas is kinderhandel nog steeds aan de orde van de dag. Wereldwijd leven meer dan 50 miljoen mensen in moderne slavernij. 1 op de 4 mensen in slavernij is kind. Dat zijn schrikbarende aantallen met hartverscheurende verhalen erachter en daarom is het onderwerp van Sound of Freedom actueler en urgenter dan ooit.

Sound of Freedom is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een CIA-agent die zich in het dagelijks leven bezighoudt met pedofiliezaken. Wanneer hij de kans krijgt om een achtjarig jongentje te bevrijden uit de handen van wrede kinderhandelaars, wordt hij gegrepen door het verhaal van het zusje dat nog steeds vermist wordt. De agent zegt zijn baan op om zich volledig te kunnen richten op het bevrijden van kinderen die slachtoffer zijn van kinderhandel en uitbuiting. Zijn missie brengt hem uiteindelijk naar de donkerste uithoeken van Colombia, waar hij zelfs zijn eigen leven op het spel moet zetten om de kinderen te kunnen redden.

Regisseur : Alejandro Monteverde
Cast : Jim Caviezel, Bill Camp, Mira Sorvino, Kurt Fuller
Genre : Actie, misdaad, thriller
Filmlengte : 132 minuten
IMDB-score : 7,8
Bezoekersscore : 9,4
Releasedatum : 26 oktober in de bioscoop

Koop nu je tickets

pathe_428x428
vue_428x428
kinepolis_428x425
SOF4
Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.