Bijna een decennium geleden werd NEEMA opgericht met als missie om inspirerende content bij mensen te brengen, zodat zij dichter bij God kunnen komen. Vandaag de dag is NEEMA de enige gespecialiseerde christelijke filmdistributeur in de BeNeLux. Zij koopt daartoe zelf rechten van ‘faith based films’ aan, maar selecteert ook films van derden voor distributie naar het christelijk marktsegment.

De maand januari is door zijn donkere dagen eigenlijk een perfecte maand om films te kijken. Gelukkig zijn er enkele dvd releases die daar een mooie invulling aan kunnen geven., hoewel de eerlijkheid gebied te zeggen dat er met deze titels ook wel wat ‘donkere’ onderwerpen voorbij komen.

Een heel aantrekkelijke aanschaf is de dvd-collectie met de complete series Left Behind (Laatste Bazuin) en Revelation Road in de zes dvd’s tellende box APOCALYPS. De makers van deze films willen de kijker door middel van hun fictieve uitwerking en interpretatie van Bijbelse eindtijdscenario’s, vooral de vraag mee geven over hoe jij ten opzichte van God staat in het hier en nu.

Onder het filmlabel Brandaan zijn er twee titels deze maand, te weten THE MERCY en SON OF SAUL. Laatstgenoemde is een veelgevraagde heruitgave van het loodzware verhaal van een Joodse vader die in de gaskamers van de tweede wereldoorlog zijn zoon probeert te vinden. Men kijkt mee door de ogen van deze vader in afschuwelijke realiteit van de vernietigingsmachine die de Nazi’s destijds operationeel hadden.

Boeiend is de documentaire ALIENS ONTMASKERD die in samenwerking met WEET magazine is uitgegeven. Wellicht is ‘ufologie’ wel de grootste religie op aarde, maar wat gaat hier achter schuil en hoe raakt dit aan de God van de Bijbel?

 • Speelfilms

  Apocalypse

  9,99

  Bronson Pearl (Richard Nester) en Helen Hannah (Leigh Lewis) zijn bekroonde journalisten, gevangen in een zenuwslopende race tegen de klok om de wereld te waarschuwen tegen het bedrog van Franco Macalousso, President van de Europese Unie. Pearl, een verbeten scepticus, weigert in eerste instantie te luisteren naar de zorgen van Hannah.

 • Documentaires

  Aliens ontmaskerd (WEET)

  14,99

  Miljoenen mensen hebben ufo’s gezien en velen zeggen zelfs persoonlijk contact te hebben gehad met vreemde wezens. De gebruikelijke visie is dat dit hoogontwikkelde aliens zijn, afkomstig van verre werelden. Deze documentaire, gebaseerd op de bestseller Alien Intrusion, onderzoekt de gebeurtenissen en het geloof van de experts, die wellicht ook jouw mening hebben gevormd over het buitenaardse, inclusief ufowaarnemingen, Roswell, ontvoeringen door aliens en zelfs vermeende cover-ups door de overheid. Zijn die allemaal echt gebeurd? Wie verder durft te kijken, ontdekt een van de meest verontrustende en tegelijkertijd krachtigste bevestigingen van de Bijbel en het christelijk geloof. De waarheid is echt verrassender dan je denkt!

TVseries2
Toerusting2
Speelfilms2
Brandaan2
Documentaires
Bijbelsdrama2
Kinderen2
Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.