Als spellenuitgever ontwikkelt NEEMA Games kwalitatief hoogwaardige en originele bord- en kaartspellen voor de nationale en internationale markt. Spellen die willen inspireren op een entertaining manier, de ene keer verdiepend en expliciet, maar ook soms gewoon voor het plezier. Maar altijd Bijbelgerelateerd of gebaseerd op christelijke normen en waarden. De spellenmarkt is booming business!

Hoewel we nog maar een jonge speluitgever zijn, is het interessant om te zien wat er gebeurd, want blijkbaar maken we veel los in het christelijke marktsegment. In positieve zin, dat zeker. Illustratief was de reactie van een winkelier die vroeg ‘hoeveel ruimte moeten we voor spellen gaan vrijmaken in de winkel?’. Of mensen die spelideeën op de plank hebben liggen en ons benaderen met de vraag of ze deze verder kunnen ontwikkelen en wij ze dan gaan uitgeven. En dan de organisaties die met ons in gesprek zijn over de vraag of wij een concept voor hen willen uitdenken en realiseren. Als slagroom op het toetje blijkt er dan ook nog belangstelling uit het buitenland te zijn. Oftewel, voldoende animo om dit spel als uitgever zijnde te willen spelen. We gaan mooie dingen maken!

Concepten waar we binnenkort meer hopen over te kunnen delen zijn het GEHEIME DIENST spel in samenwerking met Open Doors en de Bijbelquiz WIJS in samenwerking met Family7.

 • Spellen

  Schapenkoning

  19,99

  Zie je de andere herders loeren op je schaapskudde? Het liefst pakken ze jouw schapen af en maken ze hun eigen kudde groter, zonder zilverstukken te betalen. Je moet hard werken om je schapen veilig en in leven te houden in het oude Midden-Oosten, omringd door de andere herders. Verzamel jij de grootste kudde?

 • Spellen

  Vis-je of niet?

  19,99

  Welk spel levert niet alleen serieuze gesprekken op, maar ook een hoop gelach? Vis-je of niet? natuurlijk! Pak een kaart van de stapel met 120 Visje-teksten, rol de achthoekige dobbelsteen en ontdek welke opdracht je moet uitvoeren. Moet je zeggen of je het eens bent met de tekst of niet? Moet je de bijbelse link ervan aantonen? Moet je een minidebat houden? Of hak je de tekst in tweeën en moet iedereen er een ander einde voor bedenken?

Schapenkoning

Schapenkoning speluitleg

Vis-je of niet?

Vis-je of niet? speluitleg

Close

Cart

Geen producten in je winkelmand.