Als spellenuitgever ontwikkelt NEEMA Games kwalitatief hoogwaardige en originele bord- en kaartspellen voor de nationale en internationale markt. Spellen die willen inspireren op een entertaining manier, de ene keer verdiepend en expliciet, maar ook soms gewoon voor het plezier. Maar altijd Bijbelgerelateerd of gebaseerd op christelijke normen en waarden. De spellenmarkt is booming business!

Hoewel we nog maar een jonge speluitgever zijn, is het interessant om te zien wat er gebeurd, want blijkbaar maken we veel los in het christelijke marktsegment. In positieve zin, dat zeker.

Illustratief was de reactie van een winkelier die vroeg ‘hoeveel ruimte moeten we voor spellen gaan vrijmaken in de winkel?’. Of mensen die spelideeën op de plank hebben liggen en ons benaderen met de vraag of ze deze verder kunnen ontwikkelen en wij ze dan gaan uitgeven.

Verder zijn er de organisaties die met ons in gesprek zijn over de vraag of wij een concept voor hen willen uitdenken en realiseren. Als kers op de taart blijkt er dan ook belangstelling uit het buitenland te zijn. Oftewel, voldoende animo om dit spel als uitgever zijnde te willen spelen.

 

 • Uncategorized

  Mercy Ships (Het spel)

  14,99

  In het Mercy Ships-spel ben je kapitein op drie van de bekende schepen van Mercy Ships. De Island Mercy, de Africa Mercy en het nieuwste schip, de Global Mercy. Overwin de getijden, plan slim en zorg dat jouw schepen als eerste op hun eindlocatie arriveren!

 • Spellen

  Geheime dienst (spel)

  14,99

  Terwijl de agenten van de geheime dienst huiszoekingen uitvoeren, patrouilleren en de grens bewaken, proberen de christenen bijbels te smokkelen en doen ze hun best het evangelie te verspreiden. Wie kun je vertrouwen?

  Geschikt voor grote groepen van 10 tot 20 spelers en voor 2-9 spelers in de vorm van een kaartspel! Inclusief een laagdrempelige gespreksstarter van Open Doors over vervolging.

 • Spellen

  It’s a Date

  17,25

  In het spel It’s a Date strijden jullie om je ideale date. Want waar de ene persoon warm loopt voor een diner voor twee, wordt de ander vrolijk van een zinderend slaapkameravontuur. Alle liefdestalen komen aan bod in dit spannende en strategische spel.

 • Uncategorized

  Krummel – de puzzel

  7,49

  Max Lucado ontwikkelde jaren geleden het karakter van de groene rups Krummel om kinderen deze belangrijke boodschap mee te geven: ‘God houdt van je zoals je bent, maar Hij is nog niet klaar met je.’

 • Spellen

  Schapenkoning

  7,49

  Zie je de andere herders loeren op je schaapskudde? Het liefst pakken ze jouw schapen af en maken ze hun eigen kudde groter, zonder zilverstukken te betalen. Je moet hard werken om je schapen veilig en in leven te houden in het oude Midden-Oosten, omringd door de andere herders. Verzamel jij de grootste kudde?

 • Spellen

  Histo – Bijbelse helden

  11,25

  Met Histo zetten we een nieuw spelformat neer waar geschiedenis (historie) en Gods woord (His story) samenkomen. Een snel en strategisch spel dat je makkelijk tussendoor kunt spelen, of uren achter elkaar.

 • Uncategorized

  PLOF! (spel)

  7,99

  Bij PLOF! wisselen snelheid en diepgang elkaar af. Win kaarten van je tegenstanders met een snelle mep op tafel en stel elkaar (diepe) vragen over verschillende thema’s.

 • Spellen

  Vis-je of niet?

  19,99

  Welk spel levert niet alleen serieuze gesprekken op, maar ook een hoop gelach? Vis-je of niet? natuurlijk! Pak een kaart van de stapel met 120 Visje-teksten, rol de achthoekige dobbelsteen en ontdek welke opdracht je moet uitvoeren.

NIEUWE SPELLEN

In 2019 hebben we een viertal nieuwe spellen op de markt gebracht:

 • Its a Date – een liefdesspel voor twee (in samenwerking met Marriage Course)
 • Histo – een kaartspel voor het hele gezin
 • Geheime dienst (in samenwerking met Open Doors)
 • Krummel – de puzzel
 • 40 Tellen

Schapenkoning

Schapenkoning speluitleg

Vis-je of niet?

Vis-je of niet? speluitleg

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.