Rond de periode van kerst brengt NEEMA ieder jaar een film die aansluit bij de kerstgedachte. Door de spectaculair lage prijsstelling leent het zich uitstekend voor een weggeefactie in uw buurt of door uw kerk. Een prachtig cadeau voor uzelf, en voor een ander!

The Chosen – Kerstspecial (The Shepherd)

The Shepherd

2,99

In The Chosen – Kerstspecial (The Shepherd), heeft Simon, een gehandicapte herder, moeite om zijn soortgenoten bij te houden, maar toch probeert hij ijverig de oude profetieën te begrijpen over de beloofde Messias die genezing en hoop zal brengen aan zijn volk. Simons zwakheid maakt hem tot een paria onder zijn mede-Israëlieten, vooral de leider van de synagoge die walgt van zijn onvolmaaktheid. Simon lijkt gedoemd tot een leven van pijn en strijd als een buitenstaander, totdat een wonderbaarlijke openbaring hem in staat stelt deel uit te maken van het grootste moment in de geschiedenis.

The Chosen is een serie van meerdere seizoenen die het leven van Jezus Christus uitbeeldt. Deze originele en bijbelgetrouwe serie brengt het verhaal van het evangelie op een schitterende wijze tot leven.

Geproduceerd door de gerespecteerde filmmaker Dallas Jenkins (What If…, The Resurrection of Gavin Stone) in samenwerking met Angel Studio’s, is The Chosen letterlijk reeds miljoenen keren bekeken over de hele wereld.

“Aan het eind, toen de aftiteling liep, kwamen de tranen en daarna de snikken. “Dit is zo krachtig”, was alles wat ik kon zeggen.” – (Joni Eareckson-Tada)

HET ‘HART VAN KERST’-CADEAU VAN 2021 VOOR JEZELF OF VOOR EEN ANDER! Koop dus enkele exemplaren en deel ze uit aan buren, vrienden, collega’s en familie. Dit product wordt verkocht tegen de kostprijs om je de kans te bieden ‘het verhaal van kerst’ zoveel mogelijk uit te delen aan anderen.

Geen DVD-speler? Dat maakt niet uit, want in de DVD-box zit ook een QR-code om de film gratis online te streamen of te downloaden!

View Detail
SKU: 9789492925602 Uitvoering:dvd
Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.