Bij verschillende van onze producten en specifiek films zijn verwerkingsmaterialen voor individueel en/of groepsgebruik gemaakt. Op deze pagina vind u een aantal recente producten met deze materialen. Klik door naar de productpagina om de bijbehorende verwerkingsmaterialen te downloaden.

 • Bijbelsdrama
  0 out of 5

  Case For Faith, The

  0 out of 5
  9,99

  Lee Strobel is als journalist altijd op zoek naar de feiten. In dit vervolg op het succesvolle ‘The Case for Christ’ onderzoekt hij de belangrijkste bezwaren tegen het christendom.

 • Speelfilms
  0 out of 5

  Desperate, The

  0 out of 5
  7,99

  De nacht valt in het Duitse concentratiekamp als een Joodse gevangene zich bij een Nazi generaal moet melden. De zoon van de generaal ligt op sterven en zijn enige kans op overleven is een operatie door de gerenommeerde Joodse chirurg.

 • Speelfilms
  0 out of 5

  Hart van Pasen – De Brug (Most)

  0 out of 5
  2,99

  De Brug is een indringende film die het Paasverhaal op een bijzondere manier illustreert, als een vader en zijn zoon er alles voor over hebben een treinongeluk te voorkomen. De honderden treinpassagiers zijn zich er niet eens van bewust dat ze afsnellen op een openstaande brug, met alle gevolgen van dien.

 • Speelfilms
  0 out of 5

  Hart van Pasen – De Kunstenaar (Road To Emmaus)

  0 out of 5
  2,99

  Lees, Kijk en Ontmoet … De Kunstenaar. Pasen. Dan denk je aan Jezus. Aan lijden, dood, liefde
  en opstanding. Het verhaal is bekend. Maar heb je het
  weleens echt beleefd? Werkelijk ervaren? Hart van Pasen biedt nieuwe manieren om de betekenis
  van dit feest voor het eerst of opnieuw te doorleven. 1. Lees het verhaal van Lisette van de Heg over een kunstenaar die een heel dorp zijn grootste geschenk geeft.

 • Speelfilms
  0 out of 5

  Hart van Pasen 2015 – Het Vlindercircus

  0 out of 5
  2,99

  data-ft=""{"">Pasen. Dan denk je aan Jezus. Aan lijden. dood. liefde en opstanding. Het verhaal is bekend. Maar heb je het weleens echt beleefd? Werkelijk ervaren? HART VAN PASEN biedt nieuwe manieren om de betekenis van dit feest voor het eerst of opnieuw te doorleven. KIJK de film HET VLINDERCIRCUS en BELEEF online wat HET VLINDERCIRCUS met jou en met Pasen te maken heeft.

 • Toerusting
  0 out of 5

  Huwelijkscursus, De

  0 out of 5
  39,90

  Als bedenker van de populaire dvd serie ‘Lachend op weg naar een beter huwelijk’ brengt Mark Gungor de onderliggende dynamieken aan het licht van de mannelijke en vrouwelijke relaties. Daarmee brengt hij helderheid in veel voorkomende relationele problemen en draagt hij praktische oplossingen aan.

 • Kerst
  0 out of 5

  Let there be light (Hart van Kerst 2018)

  0 out of 5
  2,99

  LET THERE BE LIGHT is een aangrijpende film over de realiteit van het leven en de kracht van Gods liefde. Een ‘must see’ voor iedereen die worstelt met twijfel, boosheid of verlies en op zoek is naar licht om de duisternis te doorbreken.

 • Speelfilms
  0 out of 5

  Savior, The

  0 out of 5
  12,99

  Rome regeert de wereld met harde hand. Judea is een opstandige provincie in het Romeinse rijk en de Israëlieten willen niets liever dan de gehate Romeinen zo snel mogelijk zien verdwijnen. Dan grijpt God in. Hij stuurt zijn Zoon Jezus. The Savior vertelt het inspirerende verhaal van het leven van Jezus op een nieuwe manier.

 • Documentaires
  0 out of 5

  Tienercursus, De

  0 out of 5
  39,90

  Het valt voor jongeren niet altijd mee op te groeien in de tijd waarin we leven. Er komt van alles op hen af, zeker als het gaat om daten, relaties en seks.

 • Toerusting
  0 out of 5

  To Save A Life (rerelease)

  0 out of 5
  7,99

  Jake en Roger groeien op als beste vrienden. Maar op de middelbare school wordt Jake de populaire jongen die alles kan en alles heeft: het gaat goed op school en hij heeft het mooiste meisje. Het is een
  ideaal leven waar Roger niet langer in past.

Close

Cart

Geen producten in je winkelmand.