Bij verschillende van onze producten en specifiek films zijn verwerkingsmaterialen voor individueel en/of groepsgebruik gemaakt. Op deze pagina vind u een aantal recente producten met deze materialen. Klik door naar de productpagina om de bijbehorende verwerkingsmaterialen te downloaden.

 • Toerusting

  To Save A Life (rerelease)

  6,99

  Jake en Roger groeien op als beste vrienden. Maar op de middelbare school wordt Jake de populaire jongen die alles kan en alles heeft: het gaat goed op school en hij heeft het mooiste meisje. Het is een
  ideaal leven waar Roger niet langer in past.

 • Bijbelsdrama

  Case For Faith, The

  7,99

  Lee Strobel is als journalist altijd op zoek naar de feiten. In dit vervolg op het succesvolle ‘The Case for Christ’ onderzoekt hij de belangrijkste bezwaren tegen het christendom.

 • Speelfilms

  I’m Not Ashamed (Special Edition)

  9,99

  20 april 1999 staat voor altijd in het geheugen van de Amerikanen gegrift. Op die dag vermoorden twee jongens op Columbine High School 12 medestudenten en een leraar. Voorzien van geweren en zelfgemaakte bommen zijn ze van plan zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Rachel Joy Scott is de eerste die door hen gedood wordt. Ze zit op dat moment buiten in het gras te lunchen als ze door diverse schoten wordt geraakt. Net voor ze overlijdt vragen de jongens, klasgenoten van Rachel, of ze nog steeds in God gelooft. Met een geweer tegen haar hoofd, antwoordt ze: ‘Jullie weten dat ik dat doe.’ Een paar seconden later maakt een laatste schot een einde aan haar nog jonge leven.

 • Speelfilms

  The Savior (Hart van Pasen)

  3,99

  Rome regeert de wereld met harde hand. Judea is een opstandige provincie in het Romeinse rijk en de Israëlieten willen niets liever dan de gehate Romeinen zo snel mogelijk zien verdwijnen. Dan grijpt God in. Hij stuurt zijn Zoon Jezus. The Savior vertelt het inspirerende verhaal van het leven van Jezus op een nieuwe manier.

 • Speelfilms

  Case For Christ, The (speelfilm)

  14,99

  Journalist Lee Strobel is precies dáár op de carrièreladder waar hij wil zijn: aan de top. Met zijn onderzoeksjournalistiek wint hij de nodige prijzen en het bezorgt hem ook nog eens zijn promotie tot rechtbankverslaggever bij de prestigieuze Chicago Tribune.

 • Speelfilms

  Desperate, The

  7,99

  De nacht valt in het Duitse concentratiekamp als een Joodse gevangene zich bij een Nazi generaal moet melden. De zoon van de generaal ligt op sterven en zijn enige kans op overleven is een operatie door de gerenommeerde Joodse chirurg.

 • Speelfilms

  Hart van Pasen 2015 – Het Vlindercircus

  2,99

  Denk je aan Pasen, dan denk je aan Jezus. Aan lijden. dood. liefde en opstanding. Het verhaal is bekend. Maar heb je het weleens echt beleefd? Werkelijk ervaren? HART VAN PASEN biedt nieuwe manieren om de betekenis van dit feest voor het eerst of opnieuw te doorleven. KIJK de film HET VLINDERCIRCUS en BELEEF online wat HET VLINDERCIRCUS met jou en met Pasen te maken heeft.

 • Kerst

  Let there be light (Hart van Kerst 2018)

  2,99

  LET THERE BE LIGHT is een aangrijpende film over de realiteit van het leven en de kracht van Gods liefde. Een ‘must see’ voor iedereen die worstelt met twijfel, boosheid of verlies en op zoek is naar licht om de duisternis te doorbreken.

 • Speelfilms

  Hart van Pasen – De Kunstenaar (Road To Emmaus)

  2,99

  Lees, Kijk en Ontmoet … De Kunstenaar. Pasen. Dan denk je aan Jezus. Aan lijden, dood, liefde en opstanding. Het verhaal is bekend. Maar heb je het weleens echt beleefd? Werkelijk ervaren? Hart van Pasen biedt nieuwe manieren om de betekenis van dit feest voor het eerst of opnieuw te doorleven.

 • Documentaires

  Tienercursus, De

  39,90

  Het valt voor jongeren niet altijd mee op te groeien in de tijd waarin we leven. Er komt van alles op hen af, zeker als het gaat om daten, relaties en seks.

 • Toerusting

  Huwelijkscursus, De

  39,90

  Als bedenker van de populaire dvd serie ‘Lachend op weg naar een beter huwelijk’ brengt Mark Gungor de onderliggende dynamieken aan het licht van de mannelijke en vrouwelijke relaties. Daarmee brengt hij helderheid in veel voorkomende relationele problemen en draagt hij praktische oplossingen aan.

 • Speelfilms

  Hart van Pasen – De Brug (Most)

  2,99

  De Brug is een indringende film die het Paasverhaal op een bijzondere manier illustreert, als een vader en zijn zoon er alles voor over hebben een treinongeluk te voorkomen. De honderden treinpassagiers zijn zich er niet eens van bewust dat ze afsnellen op een openstaande brug, met alle gevolgen van dien.

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.