We starten het nieuwe jaar 2019 direct goed met een top-release in de eerste maand.  Want op 25 januari verschijnt een nieuw album van BETHEL MUSIC getiteld ‘VICTORY‘!  De songs zijn geïnspireerd door het verhaal van koning Josafat. Hij behaalde een onwaarschijnlijke
overwinning door lofprijzende mannen naar de frontlinie te sturen in de strijd. Logisch dus dat de CD ‘VICTORY’ zal heten.
Houd je van blackgospel-muziek? Dan is de CD ‘WOW GOSPEL 2019‘ je jaarlijkse update. Op deze CD zul je nieuwe favorieten ontdekken en bekende lievelingen oneindig vaak
kunnen beluisteren. De ‘WOW Gospel 2019’ dubbel-CD geeft je dertig topnummers van de
bekendste christelijke artiesten. We verwachten deze CD te kunnen leveren vanaf 18 januari!
Deze gloednieuwe CD van ROBIN MARK verschijnt op 11 januari 2019 en is een verrassende uitgave met het onderscheidende geluid en teksten die typerend zijn voor Robin. Zijn album is een goede mix van nieuwe en klassieke nummers die een brede groep gelovigen aanspreekt. Robin is een van de meest geliefde hedendaagse worshipleiders. Zijn singersongwriter-aanpak van worshipmuziek heeft geholpen om zijn nummers echt binnen te laten komen.
  • Worship

    Victory

    17,99

    Bethel Music heeft een nieuw album uitgebracht dat geïnspireerd is door het verhaal van koning Josafat. Hij behaalde een onwaarschijnlijke overwinning door lofprijzende mannen naar de frontlinie te sturen in de strijd. Logisch dus dat de cd ‘Victory’ heet.

Worship
Songbooks
Rock
Pop
Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.