De maand januari is door zijn donkere dagen eigenlijk een perfecte maand om films te kijken. Gelukkig zijn er enkele dvd releases die daar een mooie invulling aan kunnen geven., hoewel de eerlijkheid gebied te zeggen dat er met deze titels ook wel wat ‘donkere’ onderwerpen voorbij komen.

Een heel aantrekkelijke aanschaf is de dvd-collectie met de complete series Left Behind (Laatste Bazuin) en Revelation Road in de zes dvd’s tellende box APOCALYPS. De makers van deze films willen de kijker door middel van hun fictieve uitwerking en interpretatie van Bijbelse eindtijdscenario’s, vooral de vraag mee geven over hoe jij ten opzichte van God staat in het hier en nu.

Onder het filmlabel Brandaan zijn er twee titels deze maand, te weten THE MERCY en SON OF SAUL. Laatstgenoemde is een veelgevraagde heruitgave van het loodzware verhaal van een Joodse vader die in de gaskamers van de tweede wereldoorlog zijn zoon probeert te vinden. Men kijkt mee door de ogen van deze vader in afschuwelijke realiteit van de vernietigingsmachine die de Nazi’s destijds operationeel hadden.

Boeiend is de documentaire ALIENS ONTMASKERD die in samenwerking met WEET magazine is uitgegeven. Wellicht is ‘ufologie’ wel de grootste religie op aarde, maar wat gaat hier achter schuil en hoe raakt dit aan de God van de Bijbel?

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.